2009/09/19

badjet artis

ASSALAMUALAIKUM....aq nak tunjuk kowang video clip bengong kt kowg jap...
mesti gelak smpi tergolek r dengar...
hahahaha.......

video

nyanyian jemod bertajuk up n penyanyi asal the saturday....

Badjet artis jer.....

Salam...korang sumer nk tengok video clip sengal akak aq x??
memg cm org giler nk gelak..bodo tol..hal3.....

tengok r...
lagu nyer UP dari THE SATURDAY...

video

2009/09/15

dAh nAk rAyEr Dah nIh....

Salam sumer....sume orang kecoh nak gi beli barang berayer....hak3....
every one does...betol x??? aq pon sme gakk....tapi kan taun ni mcm x menarik perhatian sgt lar nak smbut rayer....yelar dlm suasana nk stdy kn...jadi kureng la plak....baju raye pon x beli lagi...baju melyu pakai taun lepas nyer...
simple but perfect..tu yang kite penting kan..hak3.....wlopon cedey tpi apekandaye.....tu jer yang mmpu...hak3.....nk jimat lar....
klo nak tau lar...dlm buln pose lar waktu orang berbelanja paling boros dri bulan2 sblm nih...
caye ke xcaye korang memg kene caye sbb buln noioi lar nk wt preparation nk rayer...
dh mkn beberape ribu rggt....mengalah kn planing luar negara....hak3......
harap2 korang kureng kn lar per ]belanjaan tu...nnti kang tyme rayer xde dwet nk bgi kt owg yg dtg umah....
sian plak kt dyowg...
pe2 pon gutlark lar ea...samat rayer!!!!!

2009/09/07

Gumbira nya!!!!!

Gumbira nya dlm hati...dpt jalan2 ngn family....
but this tyme aq jalan2 ngn abag ijat n am.....
best giler r....

actually our event nk tmn abg ak am tuk crik hp...tpi dh melilau smpi ke mne ntah...
dari lowyat pegi ke sungei wang pastu gi ke tyme square utk berbuka....but at last bukk kt umah.....
sengal jeler.....

memg gembira gak r....xde r pening2 paler.....
ni pict yang aq dpt amik...wt kenangan kt blog nih.....



aq ngn am....(muke aq cm pelik jer kan...senyum pakse sbb de org
dok perati aq bergmbr...)



am ngn abg ijat.....(posing badjet hot jer dyowg niih..hahaha)

trimas sbb bce...bye.....!!!!!!!

Ayunee dah jadi mak orang....

Korang tengok la video nih....memg gelak habis r......


video

ni aq tlg describe per yang dy nak wat.....dy bru jer dpt adik bru....tiap2 ari dy nmpk mama dy bgi susu kt baby....so dy pon aksi yang sme kt patong kesayangan dy...patong upin.....lawak gile tau....nek pecah perut aq gelak...


2009/09/02

vIrUs!!!!!

Salam.....

Nak citer cikit lar....tentang virus kat komputer....xtau la nak citer pe yang jadi poblem nyer kan....kiteroang dak EH2201A ader kelas makmal komp....u know lar...makmal ni slaloo connect ngn internet but dyowg yang jage komp ni x gheti nak letak kan antivirus yang kuat...dah bile aq cucuk pendrive kat komp nih...pendrive aq masok virus kuat giler gaban...memang bodo giler ...
very stupid lar dyowg nih...abih aq nyer pendrive...terpakse la format balik...

cdey giler dowh...aq kene la wat baru balik...memang menyedihkan r....rase cm nak jerit jer but tpi aq kene bersabar....bulan ramadhan la kate kan....huk3.....bile dah format kejer aq menjadi lagi bertambah banyak biler aq kene wat balik aq nyer template bagi autocad n more......

geram giler tau....pastu nak kene transfer gambar kt hp kt pendrive...ye r nak wat backup kt memory card nnti pe2 dpt cover pe2 yang berlaku kat memory card...

yang penting skunk ni kan aq recommen giler supaya pihak2 FKK nih buat sesuatau yang amat penting iaitu dyowg kene instakll antivirus yang kuat so that studnt nyer pendrive or lecturer nyer hard disk x jadi mangse keadaan....sumer bende hilang tau...

pasal komp nih aq bukn tau sgt r....antivirus yang kuat aq rase r NOD kot...aq pon xtau...lyn jer kot.....hak3...tpi pe2 klo nk makesure komp or laptop korang xder masalah kan korang beli lar original antivirus yang kuat tau...
jangan jadi cam komp kt makmal nih...
hrp jer percume tpi penuh ngn masalah.......

okay2...tu jer....gutlark la jadi pengguna laptop or komp ea...daa!!!!!!!!!!!

2009/09/01

Berbuka puasa.....


Salam...pada hari ahad lepas besamaan dgn 30 ogos...aq bersama ngn family aq gi berbuka kat chicken rice shop....
Fuh!!!! memula nk decide mane nk makan punyer le payah.....last2 akk aq cadang gi mkn kat chicken rice shop....i LIKE it.....
hik3....satu pengalaman yang agak best lar,.....smbil berbuka kiteorang sambut birthday akk aq....nama akk aq abriza@aby@kak aby....
dy amat baik n sangat sporting lar....actually ari jadi dy 29 ogos but dy bz ngn kejr so trpkse la tunde 1 ari kan...
cdey gak kn...
hak3....plan aq ngn adk bradik aq yg len mnjadi...
bile kteowg suh dy bsuh kan tgn ank buah aq....
smbil dyowg kmas meja n kuar kn kek yang kteorg beli sesenyap,aq melmbt kn pergerakkan akk aq supaya preparation lengkap n berjaya.....

slps beberapa minti...aq akk kmbali ke meja makan n dy nmpk agk trperanjat sebb de kek yang sangat besar kat ats meja....
dy gye cam nak nangis...terharu giler r beb....aq pon nangis skali(tpo jelar)....pastu kteorg rmi2 nyanyi lagu untuk dy...

EPI BIRTHDAY TO YOU....
EPI BIRTHDAY TO YOU....
EPI BIRTHDAY TO KAK ABY....
EPI BIRTHDAY TO YOU....


not only kteorg 1 family yang nyanyi....org sekeliling pon turut tumpang sekaki nyanyi lagu birthday....aq rse saat tu paling best...xpnah aa smbut birthday cmtu...aq pon tmpg gmbire dgn kebahagian akk aq....

N alhamdulillah,plan aq ngn adk bradik yang len berjalan dengan lancar n sangat indah lar....very menghiburkan.....smoga kak aby dimurahkan rezeki n dipanjangkan umo....
i wish ur best in ur life!!!!!!!

bubye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!